Vatten-76webb

Må bättre utan att behöva vara på gymmet

Det är väldigt många som skriver till mig vill gärna ha tips och råd hur de ska gå ner i vikt, vad de än testar för olika metoder så försvinner inte övervikten. Många tycker att det är jättejobbigt och tråkigt att dra sig iväg till gymmet, och kanske till och med skäms för att visa upp sej på gym när de känner sig så otränade mot alla andra.

När man sedan pratar vidare med dom så kommer man oftast fram till att de alltid tar hissen istället för trapporna när de ska någonstans, att man tar bilen trots att dit man ska så är det promenads avstånd m.m. Så jag tycker verkligen att istället för att beklaga sig över sin övervikt eller dåliga kondition, rör på dej i vardagen istället om ni nu inte vill svettas på ett gym! Om ni inte vill gymma så finns det så enkla saker man kan ändra på i vardagen för att gå ner i vikt.

Denna sidan har jättebra över tips på vad man kan göra för enkla saker i vardagen för att gå ner I vikt/få bättre hälsa och motion helt enkelt. Ta vara på dessa så lovar jag att ni kommer att må så mycket bättre! 



Jag, påpälsad för att dra ut på powerwalk :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln