Vatten-76webb

Lite mer dagsformsbilder ;)

Jag veeeet, det blir många "dagsformsbilder" nu för tiden, men jag tycker det är så spännande att se vad som sker på kroppen ju mer fett som försvinner längs vägen. Jag får liksom någon sorts kick av att se att musklerna kommer fram mer. Shit, det är verkligen inte långt kvar nu till första tävlingen, Decembercupen i Lund, typ 1,5 vecka kvar, så jävla coolt!
Är inte nervös ännu, men jag kan garantera att det kommer! Kommer bli mer poseringsträningar nu så att poseringen sitter och sedan ska jag fixa håret snart och handla lite mer grejer till när det är tävlingsdags ;)

Så här kommer dagsformsbilder igen då :D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln