Vatten-76webb

Resultatet av frisörbesöket :)

Nu känner ma sej hel och fräsch igen! Man känner sej verkligen ofrsäch och smutsig på något sjukt sätt när man har lång utväxt, så känner ag mej i alla fall så nu är det så otroligt skönt att vara helblond igen! Det var riktigt skönt att få ur det gamla löshåret med, hade haft det några månader nu så det var dags att ta ur det. Så nu har jag mitt naturliga hår en stund, känns gött att lufta huvudet lite emellanåt. Men nästa vecka då jävlar ;) Då ska jag tillbaka till Liza på http://www.salongoss.se/ för att få en helt ny lyxig hårförlängning isatt, handgjort hår så det är absolut högsta kvalitèt! Det är ett helt nytt märke som kommer att lanseras inom kort så håll koll på min blogg framöver så kommer jag skriva när det släpps! ;)

Här har ni mej då, resultatet efter frisörbesöket, nyblonderad, nyklippt och inget löshår :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln