Vatten-76webb

Skåne :)

Då står man på ett löpband såhär på morgonen nere i Skåne. Åkte hit igår efter provet i massageutbildningen på DS trademark. Det var ju nämligen igår vi som gått kursen hade både teoretiskt och praktiskt prov o jag KLARADE BÅDA! Wohooo! Så nu är man färdig massör så inom kort när jag fått allt på plats så kommer jag kunna boka in er på massage :) Någon som känner sej sugen?
Annars igår så upptäckte jag det här fina löpbandet när jag kom hit på kvällen, så först var det lite tävlingar här i intervaller, vem som klarade längst tid på 12 i speed och i högsta lutning, dwt tog vill jag lova! Sen så joggade jag cirka 4 kilometer efter det i rätt bra fart och lite lutning, svingött var det! Det är så gött när man kommer in i andra andningen o bara kan springa hur länge som helst utan problem!
Men svettig som ett as blev jag i alla fall haha, syns kanske inte på bilderna men hela jag var som en dränkt katt :D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln