Vatten-76webb

Vissa vuxnas beteende...

Ibland undrar jag verkligen hur vissa männsikor är funtade, på riktigt.
Man får ju ta en hel del kritik om man är offentlig som jag valt att vara med min blogg, bilder på min dagsform, modellbilder och allt jag lägger ut och då får man ju givetvis både ris och ros från folk i form av kommentarer, hejarop, meddelanden, kommentarer på stan, mejl och annat. 

Men jag tycker att det höra till vett och etikett att man skriver inte nedlåtande kommentarer om folk utseenden. Man kan ju ha ett visst överseende med att yngre barn inte har lärt sej detta ännu i deras uppfostran, de känner sej osäkra och klankar därför ner och mobbar andra personer för att de ska känna sej viktigare och synas. Men vad är egentligen vuxnas ursäkt? Jag får kommentarer från äldre kvinnor i 60+ åldern som skriver saker som "Inte snyggt, skitfult med så mycket muskler" och äldre gubbar som skriver "vilken ful kropp du har" och "du är för smal och har för mycket muskler" m.m. 
Jag hoppas för guds skull dessa männsikor inte har barn själva för vilken skev bild de stackars barnen lär få om deras föräldrar sitter och skriver till yngre personer hur fula dom är? Är det rätt sätt att uppfostra sina barn? Kommer ni säga till era egna barn hur fula de är om ni inte tycker om deras kroppsform? Och ni som har barn, tycker ni att det är helt okej när andra vuxna i er ålder skriver så om era barn? Nej då står verkligen inte allt rätt till.
Har man inget bra att säga så kan man lika gärna hålla tyst tycker jag. Tycker jag själv att någon inte ser bra ut på något sätt så skulle jag aldrig drömma om att skriva det till personen för att trycka ner denne. Då känner jag att det är mycket mer meningsfullt att kommentera folk som gjort bra ifrån sej eller ser bra ut, fått bra träningsresultat eller vad det kan vara, lyfta personer istället för att såga ner folk vid fotknölarna.
Nej usch, pinsamt är vad det är..


Exempel från Facebook på vad äldre människor kan skriva..

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln