Vatten-76webb

Seeeeg!

Tyst från mej här på bloggen idag, och det skyller jag på min frutansvärda huvudvärk! Spränger i huvudet så fort jag går upp från soffan så blir o chilla denna kvällen. Troligen har det med tömningen att göra, saltar ju maten mycket nu sista veckan innan tävling och dricker dessutom 7 liter vatten om dagen så man får ju gå o kissa miljoner gånger om dagen kan jag lova :D Så det är nog säkert något med det som ligger bakom huvudvärken.
Annars så har varit hos Liza på Salong OSS och förlängt håret, känns underbart! Är supernöjd ;) Resultatet tänkte jag vänta med att visa er till omorgon när jag är piggare i skallen, skulle nog bara se trött och grimasera av huvudvärk om jag tog bilder nu hehe ;) Har även hunnit med att poseringsträna med Gabriella och Marie idag med, kändes bra! Det börjar sitta nu och det ska det fanemej göra också för det är ju på söndag första tävlingen är liksom :D
Sov så gött alla så hoppas jag att jag är piggare imorrn o kan uppdatera er lite mer :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln