Vatten-76webb

Mitt nya löshår :)

Då sitter man här och fryser som vanligt framför datorn haha. Det är inte liite man fryser när man blivit av med så mycket fett på kroppen vill jag lova. Det är tredubbla lager av kläder direkt när man går ut typ annars huttrar man sönder.
Mår bättre idag! Ingen huvudvärk och jag sov fantastiskt bra! Läser hela tiden om folk som går på diet och inte kan sova men jag sover jättebra så det är superskönt. Detta med dietande har faktiskt inte varit några som helst problem för mej förutom att man kan känna sug efter massa gött käk då och då men i övrigt så har jag varit pigg och glad hela tiden. Man har ju hört att många blir på dåligt humör och är förjävliga på det sättet men inte jag! :D


Var ju hos frisören Liza igår på Salong OSS och satte i mitt nya löshår! Detta är ett helt nytt exklusivt märke på löshår, hållbarheten ska vara i 3-4 år och det känns verkligen fantastiskt när man känner på det! Använde mej av tejpmetoden som jag aldrig testat tidigare och den ändes otroligt smidig. Gick superfort och enkelt att sätta i och fästena är så platta mot huvudet så det känns knappt, en himla skillnad mot microringar och keratinvax som jag kört med tidigare, de kunde ju skava utav helvete på nätterna när man ska sova, så denna metoden är ju grym!

Liza på Salong OSS är den ENDA frisören som sätter i detta håret och är ni intresserade av håret och vill höra mer information om det så får ni mejla till info@ellashine.se
Och vill ni boka tid eller ha rådgivning så är det bara att kontakta Liza på Salong OSS så hjälper hon er :)
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln