Vatten-76webb

Mer bilder från Decembercupen :)

Är sjukt seg idag, sov rätt länge och har även fått gå o lägga mej o vila en stund förut, det tar verkligen på krafterna att tävla tydligen haha. Träningsvärk efter att ha stått o spännt sej länge på scenen har jag med hehe. Men det va bara att sätta igång med tömningen igen idag och det innebär ju att dricka 7 liter vatten om dagen, och därav kissa fem miljoner gånger haha, för till helgen är det ju Luciapokalen!! :D

Här kommer lite fler bilder från gårdagen, kommer lägga upp lite hela tiden då det dyker upp fler o fler ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln