Vatten-76webb

Mer bilder från Decembercupen :)

Är sjukt seg idag, sov rätt länge och har även fått gå o lägga mej o vila en stund förut, det tar verkligen på krafterna att tävla tydligen haha. Träningsvärk efter att ha stått o spännt sej länge på scenen har jag med hehe. Men det va bara att sätta igång med tömningen igen idag och det innebär ju att dricka 7 liter vatten om dagen, och därav kissa fem miljoner gånger haha, för till helgen är det ju Luciapokalen!! :D

Här kommer lite fler bilder från gårdagen, kommer lägga upp lite hela tiden då det dyker upp fler o fler ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln