Vatten-76webb

Grymma julklappar ;)

Som ni vet så har jag ju gjort både ögonfransförlängningar och ögonbrynstatueringar på http://www.bcorner.se/ här i centrala Göteborg och vart så sjukt nöjd! Ett hett tips är att ni kan ge bort olika behandlingar i julklapp, mycket populärt, speciellt för er killar som vill ge en svårslagen julklapp till era flickvänner ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln