Vatten-76webb

Grymma julklappar ;)

Som ni vet så har jag ju gjort både ögonfransförlängningar och ögonbrynstatueringar på http://www.bcorner.se/ här i centrala Göteborg och vart så sjukt nöjd! Ett hett tips är att ni kan ge bort olika behandlingar i julklapp, mycket populärt, speciellt för er killar som vill ge en svårslagen julklapp till era flickvänner ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln