Vatten-76webb

Mina nya läppar!

Gjorde mina läppar innan tävlingen på bästa OSS Hår & Skönhetssalong och är så sjukt nöjd! Använde mej av Juvederm Volbella för första gången och det kändes riktigt bra blev jämt och fint och fick inga blåmärken då de använde sej av en metod jag aldrig provat förut!
Man tog alltså inga stickhål direkt i läppen. Ni som gjort det kanske känner igen att man kan få lite plitor, små "kulor" i läppen som man måste massera bort o bråka med. Eller kanske ni fått blåmärken på läppen, det har jag fått i princip varje gång. Men med denna metoden så sticker dom på sidorna om läppen och för sedan in något från sidan i läppen inifrån och fyller. Svårt att förklara men allt görs från sidorna av läpparna så man slipper massa stickhål helt enkelt :D

Om ni hälsar från mej så får ni hela 20% rabatt på injektionsbehandlingar, även botox, under hela december så passa på!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln