Vatten-76webb

Mina tankar kring Luciapokalen

Då var det snart dags för Luciapokalen då, ska bli å sjukt kul! har aldrig någonsin varit på varken Luciapokalen eller Fitnessfestivalen så ska bli intressant, alla säger att det är så sjukt stort.
Idag slipper jag äntligen hälla i mej sju liter vatten om dagen som jag gjort nu på tömningen, idag blir det att gå ner till 3 liter, känns mer lagomt ;) Vågen stod på 50,0kg nu på morgonen, mitt mål i huvudet när jag började dieta faktiskt! men hoppas man kan droppa lite till till på lördag, vore en ccol grej att väga undr 50, det har man nog inte gjort sen man gick i högstadiet eller nått.
Hoppas på att bli lite hårdare ändå denna helgen, bara för att ;) Jag har nån konstig grej för detta med att se hård ut, vill vara bland de hårdaste tjejerna då jag tycker det är snyggare när musklerna är mer synliga.

Hoppas att man inte är lika nervös denna gången som på decembercupen. Jag var verkligen coollugn alla dagar där, till och med innan jag skulle upp på scenen, men när jag väl kom upp på scenen så vart jag mycket nervösare och stelare! Som tur är syns det inte på bilderna men ändå. På Luciapokalen vill jag änna mej mer avslappnad och bara köra järnet! Dock så är man ju lite besviken att det inte blir varken L-walk eller T-walk på scenen, men men, man får göra det bösta av sin tid på scenen ändå, ska inte bli några problem det där :)

Tillbaka till mina tankar under Decembercupen! Till att börja md så var det verkligen en upplevelse att se alla tävlande på riktigt! Man har ju gått in o kollat på vilka man ska möta och vilka som ska tävla i bikinifitness innan bland de anmälda på hemsidan bara för att se vilken konkurrans man har, vilket jag INTE rekommenderar er att göra innan tävling. Man får bara hjärnspöken av det och man ska inte börja jämföra sej med andra, man ska vara nöjd själv och det är det som är poängen med det hela. Dessutom så ser folk i princip aldig ut som de gör på på bild på Facebook eller Instagram i verkligheten. Alla ser så fruktansvärt mycket större, muskulösare och hårdare ut på Instagram mot verkligheten. Många kan det där med att utnttja bra ljus för att få fram sin fysik ;) Så bojkotta detta med att jämföra er mot bilder av andra på Instagram, bara dumt och missvisande.

Min tanke när jag skulle tävla var att jag tänker inte placera mej sist av alla. Jag hade ju inte världens största förhoppningar eftersom jag är såpass hård och har mina magrutor som man har hört kan vara ett minus i just bikinifitness, så jag blev verkligen positivt överraskad när jag fick åka hem med en stor pokal och hamnade på andra plats! :D
Så jag hoppas denna trenden håller i sej, mer hårdare tjejer i biknifitness säger jag! ;)

Om jag kollar på bilderna från tävlingen nu i efterhand så ser jag även vad jag har att jobba med efter Luciapokalen det vill säga mina ben och axlar, speciellt främre lår! Men det kommer det finnas gott om tid för efter Lucia, då ska det byggas, inga vårtävlingar för mej inte. Tycker det är så tråkigt när många ställer upp i tävlig efter tävling och dietar o dietar men hinner inte bygga upp sej mellan tävlingana så man ställer upp med samma fysik gång på gång utan förbättringar, så vill jag inte bli. Jag ska komma igen mer mr muskelmassa och med samma hårdhet, om inte lite hårdare hehe ;)

Jag känner att Luciapokalen kommer bli mycket hårdare än Decembercupen, mycket mer tjejer att tävla emot och mer konkurrans helt enkelt så målet med denna tävlingen är att åtminstone lyckas ta sej till final, det vore ju sjukt kul i en så stor tävling! Men man ska väl inte ha för stora förhoppningar. jag är nöjd som fan med min kropp som den är så för mej själv så är jag redan en vinnare. Är så stolt att jag lyckades bli såpass hård som jag är och att min kropp ser ut som den gör så då kvittar egentligen placeringen i tävlingen, jag kommer vara så sjukt glad ändå, och speciellt nu när jag fick silverpokalen i min allra första tävling, det känns otrligt stort för mej!


Så kom igen nu alla tävlande, nu kör vi järnet in i det sista och har för jävla kul i helgen eller vad säger ni!? :D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln