Vatten-76webb

Inregistreringen

Då står man i världens kö till inregistreringen. Jag o Marie tyckte vi var smarta som drog till den tidiga drop in registreringen för att det kanske inte är så mycket folk nu men det var det ju kan vi säga ;) Men ska bli skönt att få det gjort o slippa dra hit ikväll o göra det. Imorse stod vikten på 49,7kg så jag klarade att komma under 50kg, det ni! Känner mej jätteliten haha ;)
Imorgon gäller det! Ska bli kul som fan att stå på scenen igen :D Men jag kan erkänna att jag längtar lika mycket om inte mer till att äta loss utav helvete efter tävlingen haha, fy FAN vad gött det ska bli!!
Här har ni en bild på den fina kön jag befinner mej i, lär nog stå här ett tag ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln