Vatten-76webb

Vikt

Inregistreringen gick fint, kom in tillslut ;) Till min överraskning så fick jag byta längdklass! Så jag kommer alltså inte tävla i -166 som jag trodde utan det blev -169 istället, spännande! Så då får jag alltså möta andra än de jag trott, om inte dom också visar sej vara längre det vill säga ;)
Ikväll blir det färgläggning. En fotograf för en tidning ska vara med o plåta färgläggningen ikväll :D Jag har intervjuats och plåtats nu inför Luciapokalen, så en fotograf och journalist har följt mej på gymmet, under posering och idag på integistreringen, sen ikväll och även imorgon backstage och på scenen, jättekul verkligen! :)
Gjorde precis en kalipermätning också för att kolla hur mycket fett man har just nu, och den var nere på 10,85% så nu är man liten haha ;) Men jäääävlar vad man ska äta efter tävlingen imorgon!! Ska äta exakt jag vill hela veckan mohaha ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln