Vatten-76webb

Tusen tack alla!!

Nu känner man sej någorlunda utvilad efter denna grymma helgen. Kroppen värker här och var av all träningvärk från att stått o spänt hela kroppen på scenen haha. Tänka sej att man kan få träningsvärk av en sån sak liksom.
Jag är så jävla glad och nöjd över den här helgen så jag har svårt att sätta ord på det!! Man har nog inte funnit sej i tanken att man faktiskt tog hem två guld på en o samma dag, det känns så sjukt otroligt liksom, svårt o förklara!

Mitt mål med Luciapokalen var ju att komma till final. Jag trodde att det skulle bli svårt med tanke på att det är en så stor tävling, många deltagare och hög konkurrans och både föstagångens tävlande och mer erfarna. Så känslan när han ropade upp mitt namn i speakern backstage att jag kommit till final var en enormt skön känsla, fast man anade det litegrann eftrsom man blev uppkallad i första linen för att bedömmas, det brukar ju alltid vara ett gott tecken. Jag kände mej så mycket mr bekväm denna gången på scenen än på Decembercupen. På Decembercupen var jag så nervös o stel på scenen så ni anar inte, kunde inte slappna av :D
Men nu när man hade gjort det en gång innan så var det inte alls lika farligt. Dessutom så drog allt ut så på tiden så det gjorde faktiskt att allt blev väldigt avdramatiserat. man blev lite trött o seg och nerverna lade sej och det var faktiskt jättebra för min del så förseningarna hade jag faktiskt inget emot, snarare tvärtom eftersom det fick en avslappnande effekt på mej.

Sedan till sjävla finalen! Varför ropar de aldrig mitt namn tänkte jag under prisutdelningen :D Jag tänkte att jag kommer nog komma tvåa denna gången också precis som på Decembercupen, men så gick man och vann liksom!! 
Jag som alltid ska vara så hård och inte visa känslor blev så jävla rörd och glad så hela benen började skaka och jag fick faktiskt kämpa för att hålla tillbaka lyckotårarna! Sån obeskrivligt skön känsla! Jag som trott i mitt huvud att jag kommer vara för hård, för mycket magmuskler för domarnas smak m.m men icke! Galet skön känsla :D

Sedan så var det ju så att de som placerade sej 1-3 ur varje längdklass hade kvalificerat sej till ytterligare en tävling som var sist på kvällen. Alla de bästa möts och även några tjejer från Danmark och Norge tror jag, kanske även något mer land, var så i min egen värld så jag vet nog knappt vilka jag mötte där i slutet. Där stod man alltså på scenen med alla de tjejerna som placerat sej bäst i sina längdklasser så jag tänkte att fan va grymt att få vara med alla de bästa på scenen! och här valds inte sex stycken ut till final, utan bara tre så jag tänkte att det var liksom kört där, varför skulle jag bli utvald av de tre bästa i av alla tävlande i bikini liksom? Men till min stora chock så blev jag det! Det roliga var att jag blev utvald tillsammans med en tjejen som kom etta mot mej i Decembercupen, och en tjejen som kom trea så så det var vi tre igen, kul grej! Och där trodde jag ju att det var stopp, ettan som slog mej i Decembercupen måste ju vinna detta igen tänkte jag, eller så skulle trean komma före mej, båda är sjukt snygga tjejer med galet grymma kroppar så det kändes liksom omöjligt.
Men så råkade det liksom bli guld där med! WTF liksom! :D Överlyckligast.se!
Det kändes till och med ännu bättre än första guldet, att vinna ALLT liksom, helt galet!

Så det var en enormt lycklig stund för mej, hela lördagen fick ett fantastisk bra slut! Och eftersom klockan var runt halv tolv på kvällen när vi var klara så fick det bli att fira med en dubbel Whoppermeal på Burger King, Lussebullar och chockladbollar när jag kom hem, tillsammans med massa Cola Zero ;)

Jag har så sjukt många o tacka för denna resan så vet knappt vart jag ska börja! Vill böja med att tacka MM Sports för allt stöd, världens bästa tävlingsteam verkligen, och kosttillskott ska jag inte glömma!! Man känner sej verkligen som en enda stor familj med alla tävlande och personal. Alla håller ihop, stöttar varandra och hjälper varanda med allt mellan himmel och gjord. Vi MM Sports tävlande var ju samlade ihop på både decembercupen och Luciapokalen och trots att man ska upp på scenen och tävla mot varndra så är det så himla fin stämning mellan alla, man hjälper sina motståndare och pratar med alla och alla är glada o goa och det känns så himla bra!
Där ser man stor skillnad på de andra som tävlar för andra team som ofta är utspridda backstage, håller för sej själva och det är liksom ingen laganda där alls. Så det uppskattar jag så himla mycket med MM Sports, alla är som en stor familj!

Jag vill tacka Tim så fruktansvärt mycket som har hjälp o stöttat mej hela vägen, hjälpte mej backstage med att breda nutella på mina riskakor och färglägga mej och med allt som behövdes, du är guld värd och mycket därtill <3 Jag vill tacka underbara Gabriella som hjälpt mej så jättemycket med poseringsträningarna, utan dej så hade jag snubblat runt och inte vetat hur jag ska göra på scenen haha ;) Sedan vill jag tacka Dannefitness som gjorde mitt kostschema! Grymt dukig och han lyckades få ner mej till den vikten och formen jag har idag och var grymt duktig och engagerad under dieten. Jag vill tacka superduktiga Malin som hjälpte mej med sminket inför Luciapokalen! Jag blev verkligen supernöjd med sminkningen! Hon vet verkligen hur man lägger en tävlingsmake-up och framhäver rätt saker i ansiktet i förhållande till ljus och allt, såå nöjd blev jag! Sedan vill jag även tacka Salong OSS för sååå mycket!! Läpparna fixade jag där innan tävling och likaså tandblekning så tänderna skulle skina riktigt vita på scenen, och sedan även mitt långa blonda hår som Liza fixade på mej med det nya grymma håret från Ellashine!! 
Vill tacka Beautycorner som fixade till mina ögonbryn med hjälp av en ögonbrynstatuering så att formen blev rätt och anpassad efter mitt ansikte, det är ju en så viktig grej för ansiktet!
Vill tacka både Nordic Wellness på Frölunda Torg och Sats Sisjön för at de lånade ut salar till poseringträningarna! Vill tacka min familj jättemycket! De anpassade sej till och med för mej i min diet att de gjorde kycklingfilè och ris till hela familejn när jag kom o hälsade på för att jag skulle följa min diet :D
Jag vill tacka alla som stöttat mej också, era fina kommentarer gör mej verkligen helt rörd! <3 Alla ni som kom fram på Fitnessfestivalen och sa så mycket fint och alla ni som bombarderat mej på facebook med fina ord och allt, ni är bäst!!! <3

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln