Vatten-76webb

Människors idioti slutar aldrig förvåna mej..

Blir så less på människors okunskap och förutfattade meningar ibland alltså.
Såg att någon postat en bild på mej igår på Instagram, en bild jag la upp på morgonen precis på tävlingsdagen, med texten att det är så ohälsosamt, att vi bikinitejejr svälter oss själva och ger en dålig bild till unga tjejer och sådant. Kommentarerna nedan exploderade av hat och nedlåtande kommentarer om min kropp och andra bikinitjejers kroppsformer. Att vi har Ortorexi, träningsanorexi även kallat, och ätstörningar.

Jag tycker verkligen att det är lika roligt varje gång med folk som verkligen har noll kunskap eller ens är insatta i ämnet ska ha så mycket åsikter! Speciellt alla hatiska kommentarer från tjejerna, tjejer som inte satt en fot på gymmet och som själva tror att de är hälsosamma bara för att de har högre fettprocent än jag har på en tävlingsdiet.

Precis som jag skrev i mitt föregående inlägg så är det inte någon slags svält jag har sysslat med under min diet, tvärtom så har jag fått äta MER och FLER GÅNGER än vad jag gjorde innan jag började dieta, och detta på grund av att jag fick byta matvanor till mycket bättre och hälsosammare mat. I början så kunde jag knappt få i mej all mat jag skulle äta på grund av att jag var inte van vid att äta så mycket och ofta, kallar ni det svält?

Jag har inte heller rasat i vikt utan gått ner i en bra takt under en längre tid och den enda cardion jag behövt ha är en morgonpromenad på 50 minuter, inte farligare än så alltså.
Och vad är resultatet av dieten? Jag har hållt mej friskare än på länge i och med all bra mat jag fått i mej och alla vitaminer och mineraler. Jag har inte haft några problem med att hålla humöret uppe, jag har varit pigg och glad och jag har kunnat träna som jag ska. Min hud har blivit så mycket bättre, mina naglar har växt och blivit hårdare än någonsin så det är väldigt mycket fördelar som har hänt för mej under min diet.
Sen så har säkerligen inte alla haft det så lätt som mej så jag kan bara prata utifrån mina erfarenheter, men det jag har märkt på många av de andra tävlande i bikinifitness nu efter tävlingarna är att de har gjort som jag, ätit massor av skräpmat, godis och allt man saknat under dieten i några dagar efter tävlingen, men sedan insett att de mår inte så bra av skräpmaten, man blir illamående och äcklad av allt skit tillslut att de väljer att gå tillbaka till den nyttiga och bra dietmaten istället fast i större mängder. Det säger väl ganska mycket tycker jag?

Sedan så måste ni ju förstå att jag planerar inte att ligga på 10% kroppsfett för resten av mitt liv. Det var vad jag låg i under tävlingarna just för att få fram så bra definationer av musklerna och för att framhäva konturerna på kroppens alla muskler, precis som man ska när man tävlar. Jag tänker öka intaget av mat och samtidigt hålla mej till nyttig och hälsosam mat (förutom på lördagar som jag fortfarande ska ha som ätardag) eftersom jag behöver det för att bygga mer muskler framöver. Och så tror jag de allra flesta resonerar efter tävling, det är väl ingen som vill ligga på tävlingsform med knappt något kroppsfett året runt som ni verkar tro?

Well, hatare kommer det alltid att finnas, men tänk lite och ta reda på fakta innan ni vräker ur er massa korkat skit, det är bara ni som gör bort er, speciellt när ni använder er av mina bilder för att visa exempel på svält och ortorexi, då har ni verkligen valt fel person :DBilder från Luciapokalen, ser jag inte ganska lycklig ut för att vara en som "svälter sej själv", "har ortorexi" och allt annat som folk inbillar sej? ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln