Vatten-76webb

Lite sliten sådär

Idag händer det inte mycket för mej känner jag, gick upp klockan 13, drog i mej frukost sedan fastande jag framför datorn haha. Har nämligen fått nytt jobb så jobbar nätter som bud så det blir en liten omställning att vara vaken hela nätterna och sova länge helt plötsligt, jag som just kommit in i det där med att gå upp tidigt hehe. 
Känner mej ruktanstvärt seg idag, småförkyld och ont i halsen så hoppas för guds skull det inte är något skit på G, orka bli förkyld och jävlig. Ont i benen utav helvete har jag idag med, körde nämligen ben igår på gymmet och det var sååå skööönt! De känns lite svaga fortfarande från dietandet och allt men styrkan börjar sakta komma tillbaka, och då ska de byggas på vill jag lova ;)

Ska försöka ta tag i att städa och hänga tvätt nu så jag får nånting gjort, men jag uppdaterar er säkerligen sen igen ;)

Hade en såndär "selfietime" på toan på gymmet igår som vanligt haha ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln