Vatten-76webb

Soldusch! :)

Efter ha legat i sängen och tyckt synd om mej ett tag för min envisa förkylning och feber så trotsade jag det idag för att hänga med Malin, den grymma make-up artisten som hjälpte mej med sminket på Luciapokalen, till http://www.salongoss.se/ för att vara lite stöttande hjälp när hon gjorde läpparna. Resultatet blev jättesnyggt! Och när vi ändå var där så passade jag på att prova deras soldusch. Har aldrig testat en sån förut, har inte behövts eftersom jag alltid varit rätt brun men har inte tagit melanotan eller solat på veckor nu så hade blivit riktigt blek så då tänkte jag att detta måste testas, man blir ju brun på 6 sekunder liksom!? :D
Och det blev man! Och brunheten ökar hela tiden under 12 timmar efteråt så jag blir verkligen brunare och brunare här i soffan haha! En vän till mej som såg mej när jag kom hem tyckte att jag är lika brun som på tävlingsdagen på Luciapokalen haha, så då kan man ju säga att jag blev brun! ;)

Passade även på att fixa lite med mitt hår på http://www.salongoss.se/ med grymma frisören Liza så nu känner man sej fin o fräsch igen! Älskar mitt nya hår från Ellashine verkligen, det är fortfarande lika mjukt och lent sedan första dagen jag satte i det :)


Bilder från när jag precis är nyduschad nedan med solduschen, imorgon lägger jag upp så ni får se hur jag blivit efter de 12 timmarna brunheten ökat ;) Erbjudandet ska ni få också självklart, kostar bara 250 kr nu under december så passa på ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln