Vatten-76webb

Kostscheman, onlinecoaching m.m :)

Usch asså, jag är inte på topp nu känner jag. Sjukt trött, ont i huvudet konstant och sedan en jävlig förkylning på det och lite feber som dalar upp och ner hela tiden.Så går det när man mixtrr med sömnen, struntar i måltider och aviker från kostschemat och vänt på dygnet^^
Det är nog lite svårare än vad jag trodde att vända på dygnet och börja jobba nätter, det är verkligen svårt att komma underfund med hur man ska lägga upp sömnen, och sedan sköta det. Sedan så har jag dessutom varit ute i regn och rusk på nätterna så förkylningen tog om på riktigt efter senaste natten jag jobbade.
Men men, sköta kosten, sova ordentligt och trycka i mej massor av vitaminer blir det nu fr såhär kan man inte må, det accepterar jag inte. Känner mej helt förstörd typ, orkar ingenting, och så blir jag fullständigt galen av att inte kunna träna på allt detta. Jag är inte den som är bra på att vara sjuk direkt, får damp av att bara ta det lugnt! Vill hitta på saker, ut o träffa folk och träna men men, detta går väl över snart får man ju hoppas!

Något som ska bli kul är i alla fall att man får massera lite ikväll! Första massagekunderna kommer hit så då får man öva lite på det, ska bli kul att komma igång med masserandet på allvar! Så har faktiskt tänkt att köra igång med det denna veckan, så nu hoppas jag att jag blir frisk så att styrkan sitter i händerna och armarna också haha ;)


Sedan så är det faktiskt så att jag från och med nu kommer att erbjuda hjälp med kostcheman, träningsscheman och onlinecoaching!
Vid intresse för det och mer information, mejla mej på info@sandrareiche.nu :)


Fick en hel del svar igår från när jag la ut nyheten på Instagram och lovar att ge er svar så fort jag bara kan :)
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln