Vatten-76webb

Julklappstips!

Det är ju så sjukt svårt det där med vad man ska handla för julklappar till folk! Tro mej, jag brukar yra runt i timmar i sista minuten o handla de sista julklapparna för att jag inte kan komma på vad man ska köpa.

Så jag tänkte faktiskt dela med mej av lite olika julklappstips idag så hjälper jag förhoppningsvis några med lite tänkbara val till julklappar! :)

 

 • Har du vänner lika bleka som snön som skulle må bra av att få lite färg kanske?
  Då är ju det givet att skaffa dem ett eller två kitt med melanotan! ;) Hur bleka de än må vara från början så blir man brun, så det är en grym julklapp om jag får säga det själv :D Billig och riktigt bra melanotan finns på https://blibrunutansol.eu/ och de har rabatt JUST NU så in o kolla deras hemsida :)
 

 
 • Har du familj eller vänner som är less på detta med att behöva sminka sej varje morgon?
  Då kanske ett presntkort på en kosmetisk tatuering, eller en ögonfransförlänging skulle sitta som ett smäck! Har själv gjort båda och jag kan säga att det är underbart att vakna upp på morgonen och slippa bry sej om att fixa ögonfransar och fylla i ögonbrynen (som dessutom är et helvete att få jämna och symmetriska med varandra) Dessa behandlingar hittar ni på http://www.bcorner.se/ och båda bokar och skaffar presentkort där eller på salongen :)
 
 • Tycker du att någon  i din närhet förtjänar ett vitt bländande leende? Eller behöver någon fixa frillan? Eller skulle din kompis bli överlycklig över att få putande fina läppar eller släta ut rynkor med hjälp av botox?
  Då är ett presentkort på http://www.salongoss.se/ den PERFEKTA julklappen! Jag har själv fixat mitt hår där hos frisören Liza, och även fixat mina läppar där med Juvederm Voluma, provat på spraytan nu senast jag var där och sedan har jag även blekt mina tänder hos Johanna på salongen och resultatet blev sjukt bra! De har verkligen behandlingar på allt mellan himmel och jord så besök salongen, eller boka tid eller presentkort på hemsidan!
 

 
 • Något som ALLA träningsintresserade vill ha är ju såklart snygga träninsgkläder eller kosttillskott och det hittar ni ju på bästa http://www.mmsports.se/ Många tjejer har ju sjukt svårt att komma på vad de ska köpa till en kille i julklapp, och då är verkligen detta med kosttillskott svårslaget! Och ALLA tjejer vill ju ha massor av snygga träninsgkläder att välja på, I know ;)
  Nu inför jul har de dessutom många kampanjer så nu går det verkligen att fynda julklappar till grymma priser! De har ju fått in så sjukt snygga nya träningskläder till exempel! Ni kanske känner igen modellen i detta heta linnet? ;)
 

 • Snygga festkläder är ju ett måste nu till jul och nyår! Alla blir ju glada av att få nya kläder, inte sant? ;) Så på denna sidan kan ni verkligen hitta sjuukt snygga kläder, festkläder, sexiga underkläder och porriga skor, såhär kan man verkligen fynda massor av heta julklappar, http://www.gomdajuveler.se/ Ett exempel på vad man kan hitta för snyggt på deras sida, VILL HA! :D
 

 • Har du någon polare eller familjemedlem som är en törstig jävel som jag, som vill dricka på något hela tiden, men tycker att vanligt vatten är tråkigt och man vill inte få i sej massa onödigt socker så att läsk går fetbort? Då tycker jag att ni ska haka på min nyttiga lösning, nämligen Aleovera drycken! Går och dricker en-två om dagen för de är så goda, och jag väljer ju såklart Diet, det nyttigaste alternativet ;) Ge bort en back eller två, lovar att de blir glada! Ni hittar dom och vilka olika smaker det finns på http://www.aloeveradrycken.se/
Etiketter: julklappstips

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

 • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

 • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

 • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

 • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln