Vatten-76webb

Rygg!

Hade en sånt där lagomt gött gympass idag. Åkte ju på en rejäl förkylning på nattjobbet igen så fick ha två vilodagar o idag körde jag igång lite smått med rygg. Nu får det fanemej bli att sköta sej med varma kläder, ordentlig sömn och framförallt få i sig alla vitaminer och sköta kosten. Har fuskat allt för mycket på sistone, struntat i måltider så jag har fått i mej alldeles för lite. Men nu är det att sköta sig som gäller. Måste hitta ett mål att fokusera på stenhårt bara, då funkar det alltid, precis som inför tävlingarna. Får ha som mål att bygga nu helt enkelt, och uppnå mina nyårslöften ;)

Detta är nämligen mina nyårslöften:
Klara göra 20 chins
Klara göra 30 dips
Klara 100kg knäböj, fristång såklart
Sköta kosten
Lägga mer tid och engagemang på bloggen

Vad har ni för nyårslöften? :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln