Vatten-76webb

Rygg!

Hade en sånt där lagomt gött gympass idag. Åkte ju på en rejäl förkylning på nattjobbet igen så fick ha två vilodagar o idag körde jag igång lite smått med rygg. Nu får det fanemej bli att sköta sej med varma kläder, ordentlig sömn och framförallt få i sig alla vitaminer och sköta kosten. Har fuskat allt för mycket på sistone, struntat i måltider så jag har fått i mej alldeles för lite. Men nu är det att sköta sig som gäller. Måste hitta ett mål att fokusera på stenhårt bara, då funkar det alltid, precis som inför tävlingarna. Får ha som mål att bygga nu helt enkelt, och uppnå mina nyårslöften ;)

Detta är nämligen mina nyårslöften:
Klara göra 20 chins
Klara göra 30 dips
Klara 100kg knäböj, fristång såklart
Sköta kosten
Lägga mer tid och engagemang på bloggen

Vad har ni för nyårslöften? :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln