Vatten-76webb

Rumpbild på nya året!

Igår var man fanemej inte pigg alltså! Sov ända till 15.30 igår, har nog aldrig sovit så länge förut haha. Men så blir det ju när man röjjer på nyår ;) Hade jättekul, festade med massa skåningar i Helsingborg, käkade gott och drack en ny favorit, nämligen Fireball! Nån sprit med kanelsmak, kändes lite juligt sådär. Haha ni skule ha sett minen på alla skåningar när man drog på Eddie Meduza med "Det kliar på kuken" runt tolvslaget, alla såg ut som frågetecken, antar att sådan musik inte riktigt gick hem där. Men en glad överraskning var att de diggade Joddla med Siv så några såna låtar brändes det av tillsammans med massor a hårdrock, det gillar vi!
Kommer uppdatera er med bilder från festen inom kort.
Ni kan få en bild på hur jag såg ut när jag vaknade till liv igår haha, inte piggat i kommun ;)Sedan så måste jag ju ta o bjuda på en ny bild såhär i början av 2015! ;)
Mer rumpa till folket!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln