Vatten-76webb

Bilder från julmarkanden på Liseberg

Det känns ju som man missar hur mycket som helst att skriva om nu när det är helger hit och dit och man har så mycket för sig hela tiden så bloggen blir lidande. Fy mej! Speciellt mycket fy efetrsom ett av mina nyårslöften är just att satsa mer på bloggen! men det har jag fakiskt på sätt och vis gjort, håller nämligen på att skapa en ny blogg ;) Får hjälp av en kunnig inom Wordpress denna gången så jag tror detta kommer bli skitbra!
Tänkte ta och uppdatera er lite med mer än bilder från gymmet. Jäkla bra det där ändå att kunna mobilblogga ;) 
Men här kommer lite bilder från när jag var och besökte Liseberg på julmarknaden! Riktigt riktigt mysigt var det, så kul att de lägger ner så mycket tid och energi på att få den riktiga julkänslan!
Det var ju verklugen perfekt att det hade fått komma snö också, annars hade det inte alls varit samma känsla. Lite shopping blev det på markanden också, en himla massa korv och skinka o grejer, bara ätbara saker haha. Vildsvinsskinka är verkligen att rekommendera, jävlar så go den var!
Här kommer lite blandade bilder från Liseberg. Jag går runt o suger på min klubba haha :D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln