Vatten-76webb

Dåren på Snapchat är borta, finally!

Fan va härligt, fick mejl från Snapchat idag om att de har tagit bort fejkkontot på Snapchat som låtsades vara jag under en lång tid. Blir så förbannad på sånt, folk tror ju att det är jag liksom! Speciellt på en sån app som Snapchat, där, trodde jag, att man bara kunde ta bilder direkt och skicka till folk, alltså inte välja vilka bilder som helst bland sina bilder och skicka i efterhand, men tydligen ska det ju också gå nu för tiden^^

Så har fått mejl och meddelanden från både förrförra årets deltagare och även killar från den senaste omgången av Paradise Hotel där de antingen undrar om Snapchaten "sreiche87" tillhör mej eller så har de gått på den och vill fortsätta skriva på Facebook m.m...

Denna "sreiche87" verkar nämligen ha skrivit till alla hunkar den kan komma på i Sverige, varenda Mens Physique tävlande och dokusåpakändis för att försöka få dem att skicka avkädda bilder på sej själva, och själv har denna personen skickat bilder på mej till killarna, bilder som den knyckt från min Instagram, VIP och blogg. Undrar verkligen vad det är för snusktant som sitter där o pillar på bäret till dessa bilder, eller är det kanske en bög som jagar bilder på snygga killar?
Vem vet, nu är den borta i alla fall, får hoppas den inte får för sej att göra det igen med något annat användarnamn nu. Då får ni gärna mejla eller på något sätt kontakta mej på en gång så jag kan anmäla dåren igen.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln