Vatten-76webb

Ruskigt billigt smink.

Fick hem nytt smink idag, nämligen en palett med olika färgnyanser, allt från en highlighter till riktigt mörkt brunt för att ha till ansiktskonturering. Ni vet framhäva vissa partier i ansiktet, använda som concealer om man är mörk under ögonen till exempel, och med de mörka färgerna trolla fram mer markerade kindben eller smalare näsa till exempel.

De här paletterna säljs ju jämt för riktigt dyra pengar så vill tipsa er om ett såååå bra men samtidigt livsfarligt ställe haha, nämligen EBAY! Detta sminket gav jag 35 spänn för, så värt det! Håller bra kvalitèt också, har beställt det en gång tidigare :) Det behöver liksom inte kosta sjukt mycket pengar. Finns även massor av annat som lösögonfransar för minde än 20 spänn till exempel, man fyndar alltid nått ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln