Vatten-76webb

Superwoman ;)

Då var det måndag igen då. Helgen bestod av träning och massa tv-serie tittande som vanligt, är verkligen värsta serienörden :D Men nu har jag kolat klart på ännu en hel serie, Orphan Black, så nu vet jag inte vad man ska sikta på för serie nästa gång. Nån som har någon serie att rekommendera som finns på Netflix?

Är så ARG på min Iphone också^^Har ju som tur är beställt en Samsung galaxy S5 som ska komma nån gång denna veckan troligtvis, ska bli underbart! Tror kameran rockar på den alltså, i alla fall det jag hann se när jag testat den i affär. Har haft så mycket problem med Iphones så jag ger upp helt på dem nu. Wifin har pajjat fem gånger, och har pajjat nu igen så nu funkar den inte alls. Kameran blir brusigare och brusigare, batteriet dör efter mindre än en halv dag, ljudet har också pajjat så kan inte se klipp eller lyssna på musik eller ha ringsignal på den, så med andra ord SUGER den..Har planer på att ta bilen o köra över den jäveln när jag fått hem min Samsung ;)

Men har försökt ta lite bilder idag i alla fall, lite suddiga o jävliga men vafan, de duger ändå ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln