Vatten-76webb

Här var man inte tjock ;)

Sitter o kollar igenom lite av bilderna från Decembercupen och Luciapokalen just nu. Kan ni ens fatta att jag var orolig de dagarna att jag skulle se för tjock ut? Gick o frågade folk om jag inte såg svullen ut om magen för att jag blev så nojjig efetr att ha ätit riskakor med nutella och för många skumtomtar, man blir ju något blind om man säger så! :D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln