Vatten-76webb

Här var man inte tjock ;)

Sitter o kollar igenom lite av bilderna från Decembercupen och Luciapokalen just nu. Kan ni ens fatta att jag var orolig de dagarna att jag skulle se för tjock ut? Gick o frågade folk om jag inte såg svullen ut om magen för att jag blev så nojjig efetr att ha ätit riskakor med nutella och för många skumtomtar, man blir ju något blind om man säger så! :D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln