Vatten-76webb

Moppetur :)

Varit ute på en moppetur i det fina vädret o börnat lite. Är faktiskt glad att det inte är snö ute så man kan åka moppe fortfarande. MEN detta året så är det bara så att min Amazon SKA bli klar! Ska hämta hit den till Göteborg om ett tag o göra klart allt på den här tänkte jag, sen blir det att glänsa runt på Göteborgs gator med min pärla ;)

299

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln