Vatten-76webb

Visst börjar jag bli lite brun? ;)

Nu blev jag positivt överraskad! Råkade slå på videoklippet jag gjorde med mitt test av min nya superdupersexiga paraplyhatt (som envisades med att vilja blåsa av men det är en annan historia haha) och fick syn på att jag ser ju faktiskt brun ut!

Hemmablind som man är så märker jag ju inte sånt, inbillar mej bara att jag är blek jämt hehe. Men har ju precis börjat köra igång med en ny kur med melanotan från https://blibrunutansol.eu/, har tagit nästan varje dag i en vecka och solat en gång, och det händer redan grejer asså, me like!

För eller hur ser jag ut att ha fått lite brunhet i ansiktet i videon? :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln