Vatten-76webb

Min passion för brottning!

Som en del av er kanske kommer ihåg som har följt mej i måånga väldans år, så har jag tidigare nämnt att jag tidigare sysslat med judo. Gick på judo i cirka ett år och hann väl få orange bälte innan jag slutade har jag för mej. Där väcktes verkligen min passion för detta med brottning, älskar verkligen att brottas haha! Men tyvärr så slutade jag med judon då alla mina vänner också slutade så det var inte lika kul längre, men jag har sedan dess varit sjukt sugen på att börja brottas igen. Tyvärr så fanns inte det så många möjligheter för det i Kristinehamn, men nu när jag flyttat till Göteborg så jävlar! ;)

Så nästa vecka så kör jag igång med MMAhttp://www.fightercentre.com/! Jag kommer att börja med MMA och sedan säkerligen ta fler kurser med inriktat på just grappling som jag är mest inne på. Så ni som vill utmana mej får ta och joina ni också, de börjar med nybörjarkurser nästa vecka ;)

Så nu jävlar kommer jag bli ännu vassare på brottning! ;) Har ju en tendens att alltid brotta ner alla jag känner, speciellt på fyllan, så ni som inte haft en chans tidigare men ändå trott er klara av mej, nu kommer de chanserna bli tveklöst NOLL hädanefter! Mohaha! ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln