Vatten-76webb

Min passion för brottning!

Som en del av er kanske kommer ihåg som har följt mej i måånga väldans år, så har jag tidigare nämnt att jag tidigare sysslat med judo. Gick på judo i cirka ett år och hann väl få orange bälte innan jag slutade har jag för mej. Där väcktes verkligen min passion för detta med brottning, älskar verkligen att brottas haha! Men tyvärr så slutade jag med judon då alla mina vänner också slutade så det var inte lika kul längre, men jag har sedan dess varit sjukt sugen på att börja brottas igen. Tyvärr så fanns inte det så många möjligheter för det i Kristinehamn, men nu när jag flyttat till Göteborg så jävlar! ;)

Så nästa vecka så kör jag igång med MMAhttp://www.fightercentre.com/! Jag kommer att börja med MMA och sedan säkerligen ta fler kurser med inriktat på just grappling som jag är mest inne på. Så ni som vill utmana mej får ta och joina ni också, de börjar med nybörjarkurser nästa vecka ;)

Så nu jävlar kommer jag bli ännu vassare på brottning! ;) Har ju en tendens att alltid brotta ner alla jag känner, speciellt på fyllan, så ni som inte haft en chans tidigare men ändå trott er klara av mej, nu kommer de chanserna bli tveklöst NOLL hädanefter! Mohaha! ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln