Vatten-76webb

Min vistelse i Kristinehamn m.m :)

Nu håller man på att landa efter en fartfylld helg i Kristinehamn! Gud va roligt och efterlängtat det var att komma hem till hemstaden igen o träffa allihop, det var verklogen allt för längesedan sist. Hade ju med mig massagebänken med så hann massera en hel del, det var verkloigen stor efterfrågan på massage i Kristinehamn så jag hann till o med inte med flera så jag har planerat att ta ännu en tripp dit igen, eventuellt om två veckor, så är ni sugna på massage på helgen om två veckor så hör av er :)
De kunderna jag hade nu i helgen verkade vara supernöjda vilket gör mej så himla glad! Känner verkligen att detta med massage passar mig och jag tycker verkligen att det är jättekul att ge massage så detta ska jag verkligen satsa på!

Sedan så umgicks jag mycket med mormor såklart, och även syrrorna kom dit en sväng på fredagen, alltid kul att träffa dom :) Sedan så hann jag träffa i princip alla nära vänne har, så underbart var det! Så det blev utgång och öl två dagar i rad, fast jag var rätt kass på att dricka, blev mätt på tre öl båda gångerna så man höll sej relativt nykter hela helgen ändå. Dock så drog jag, Jocke, Linus och Joey hem till Jocke efter Harrys stängde kl 2 och köpte med oss pizza så vi satt där o kollade på UFC och käkade o tjatade till kl sex på morgonen haha :D Så liiite trött var man dagen efter när man skulle köra fyra timmar hem till Göteborg hehe, men lätt värt det!

Annars idag så blev det att gå upp tidigt på morgonen o dra till http://www.bcorner.se/ för att göra en ansiktsbehandling och fylla i ögonbrynstatueringarna. Riktigt grym ansiktsbehandling den där, den känns verkligen på djupet och man känner sej så ren och fräsch efter man har gjort den. Och ögonbrynen behövdes det lite extra färg på för att jag ville ha dem ännu mörkare. Det är verkligen en av de bästa grejerna jag gjort skönhetsmässigt, så himla skönt att slippa bråka med ögonbrynen för att få dem jämna och symmetriska varje morgon, nu vaknar man bara så är dom där helt perfekta! Och de håller ju i flera flera år dessutom, underbart!

Direkt efter det så drog jag på produktsfotografering, träningstights, hotpants och träningslinne skulle plåtas så min kropp fick modella lite. Tur de inte behövde ansikte med tanke på att ögonbrynen var precis nygjorda och insmorda i vaselin hehe.


Passade på at utnyttja mormors spegel när jag var där, det blir så jäkla bra ljus där så jag hade alltid en selfiestund där när jag var o hälsade på när jag bodde i Kristinehamn. Så nu passade jag på att fortsätta min tradition ;)
Dagsformen får ni här, offseason och inte lika stenhård som under tävlingarna direkt. Tror jag har gått upp två kilo ungefär sedan tävlingen.
Lite knäppa bilder från utgången med mina underbara vänner :D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln