Vatten-76webb

När man känner sej trött o hängig..

Idag har det vart typ den slöaste dagen någonsin.Jag har varit jättetrött och hänging och sovit en jäkla massa och har typ ingen lust att göra något. Jag skulle ju egentligen på MMA på Fighter Centre idag men eftersom jag tatuerade ögonbrynen igår och de vätskar väldigt fortfarande så ska jag vara med på träningen på torsdag istället, och då jävlar ska jag vara full av energi och ge järnet! ;)
Men idag blir det en slödag, dricka cola och kolla på film typ, det är det mest ansträngande som kommer att ske. Det händer att jag får såna här dagar ibland, där jag bara måste sova en jäkla massa, och sedan efter den sovdagen så har jag massor av energi igen, jag kanske behöver ladda batterierna typ :D

Något annat som har visat sej vara jätteviktigt för mej nu under höst och vinter är att ta extra tillskott av D-vitamin, för oj vad det hjälper mycket! Energin blir verkligen helt annan och även humöret när man tar dessa, så det tar jag varje dag nu under vinterhalvåret. Så där har ni ett tips ni som känner er trätta och energilösa på vintern, prova ta D-vitaminer, det har hjälpt mej otroligt mycket i alla fall :)

Länk till D-Vitmaninerna

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln