Vatten-76webb

Sexistisk reklam?

Fick just syn på en kritikerrosad reklamvideo där rubriken om reklamvideon var "Är det årets mest sexistiska reklam?" och måste säga att jag diggar den som fan! Jag är ju ett fan av saker som sticker ut från vardagen, folk som vågra vara sej själva och ha en egen stil eller bryta mot normen och inte följa Jantelagen slaviskt av rädsla för att folk ska prata om en eller snacka skit. Sån är jag, och det har ju förstås retat ganska många under min livstid om man säger så. Speciellt med tanke på att jag bott i en mindre stad där man syns extra mycket ifall man gör något som sticker ut. Men vem bryr sej om vad andra säger egentligen?
Man lever bara en gång, vill man verkligen leva efter vad andra tycker och tänker då? Är det inte mycket roligare att bara göra vad man vill och känner för (sålänge inte någon far illa av det förstås)? Jag vill inte se tillbaka på mitt liv o tänka att fan, jag skulle ha gjort det o det men jag vågade inte för att jag var oroilg för hur omgivningen skulle se på mej. 
Vet att folk sa så när jag skulle medverka i Wipeout på Kanal 5, att jag inte skulle göra det för att jag kommer skämma ut mej och alla kommer att prata om mej efter det. SO WHAT? Det bjuder jag på och sålänge jag tycker att det är skitkul så är det ju inte ens att tveka :)

Och till huvudrubriken till reklamen, att den är just sexistisk för at det är en naken tjej med i videon, som för övrigt inte visar något. Varför är folk så känsliga när det kommer till nakenhet?
Speciellt när det kommer till tjejer. Hur ofta gnälls det över reklamvideos eller bilder där killar visar upp vältränade kroppar i kalsonger? Vem gnäller över David Beckhamn och Justin Bieber för deras kalongreklam? Jag lovar att det är inte ens en tredjedel av de som gnäller över när tjejer gör likadant^^ Jag får höra att tävla i just Bikini Fitness också ska vara sexistiskt bara för att vi visar upp oss i små bikinis och gör våran berömda backpose. Vart tycker ni att gränsen går egentligen? Varför skämmas över vpåra kroppar, varenda jäkel är har ju en naken kropp under kläderna, tro det eller ej! Att visa lite hud behöver väl inte ha med sex att göra?

Vad tycker ni själva? är jag helt ute och cyklar? :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln