Vatten-76webb

Dessa omogna påhopp^^

Fattar inte vad folk får ut av att bete sej som de gör ibland. Såg denna bilden imorse där någon unge lagt upp en bild på mej o skrivit massa skit. Jag skulle aldrig posta hennes, eller någon annans bilder för den delen, och skriva att hon såg ut som en apunge till exempel, vad skulle jag få ut av det? Hoppas det gav henne tillräckligt många likes eller vad hon nu var ute efter.
Men jag får väl ta det som en komplimang, Tarzan är väl ganska snygg hehe ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln