Vatten-76webb

Dessa omogna påhopp^^

Fattar inte vad folk får ut av att bete sej som de gör ibland. Såg denna bilden imorse där någon unge lagt upp en bild på mej o skrivit massa skit. Jag skulle aldrig posta hennes, eller någon annans bilder för den delen, och skriva att hon såg ut som en apunge till exempel, vad skulle jag få ut av det? Hoppas det gav henne tillräckligt många likes eller vad hon nu var ute efter.
Men jag får väl ta det som en komplimang, Tarzan är väl ganska snygg hehe ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln