Vatten-76webb

Hej då utväxt!

När man är sjuk så får man passa på att göra lite nödvändiga saker som att färga utväxten. Jag blir typ tokig så fort jag ser lite utväxt växa fram. Känner mej ofräsch direkt typ. Inbillning kanske men man känner sej fräschare när utväxten är väck.
Har just upptäckt MOODs blonderingar, detta är andra gången jag testade denna nu och den är faktiskt skitbra! Allt det mörka försvinner och det blir i princip inga gula toner alls som det annars kan bli :) Tummen upp för den!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln