Vatten-76webb

Lite tröstshopping ;)

Som ni kanke sett så har jag ju gnällt lite över mitt mående i veckan, har haft ont i huvudet som aldrig förr, speciellt på vänster sida runt ögat har huvudvärken varot som värst och den har inte velat gett sej ens med alvedon som hjälp. Så idag lessnade jag och fick det konstaterat för mej att jag tydligen fått migrän? What the fuck liksom,har aldrig haft såna problem förut! Har inte stressat nått på sistone vad jag kan komma på så vet inte riktit varför jag gjort mej förtjänt av detta^^Men köpte i alla fall tabletter mot migrän och sedan jag tagit dom så har jag faktiskt inte haft ont i huvudet idag, problem solved. Men nu känns det som att det är smart att vara extra noga med att vara lugn, sova ordentligt och äta ordentligt för den delen också så kroppen mår bra.

Imorgon blir det jobb och sedan dra o träna med Malin på Nordic i Almedal, ska bli skitkul! Hoppas man är pigg och alert för att köra ett bra benpass.När jag promenerat bort till vårdcentralen idag så var jag ju bara tvungen att göra lite "tycka synd om mej själv shopping" ;) 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln