Vatten-76webb

Förkylningen från helvetet..

Förlåt för att min uppdatering på bloggen och sociala medier har varit typ noll på sistone. För det första så vilade jag o sov bort typ hela helgen för att jag har varit så förkyld, riktigt trött och dålig har jag varit så då har det inte varit motiverande att skriva nått, typ "hej jag är sjuk" är väl ingen höjdare att skriva om. Man blir så otaggad på allt o vill bara sova liksom eller ligga o kolla på Prison Brake som jag nyligen börjat följa hehe.

För övrigt så har jag fått nytt jobb också! Sjukt gött :D Timanställning på ett lager så det känns fint, har verkligen saknat att jobba som lagerarbetare, det är verkligen min grej känner jag. Så där har jag jobbat sedan i fredags, och igår så jobbade jag över så det blev sammalnlagt 13 timmar, var lite slut i huvudet när jag slutade minst sagt :D

MEN det verkade inte min kropp gilla, ätit dåligt på sistone, mindre än 6 timmars sömn varje natt så inatt så vaknade jag av att sängen var dyblöt och jag hade feber^^Så idag har jag sovit bort hela dagen typ, proppat i mej med vitaminer. Är sjukt jävla förkyld så blir galen på detta snart. Men men, så funkar tydligen min kropp när jag inte går på kostschema och sover ordentligt så jag lär mej ju en läxa varje gång jag håller på såhär..Men men, imorgon ska jag vara frisk för då har jag jobb igen, och i slutet av denna veckan så händer det mycket trevliga grejer! Nämligen en resa ;) Kan ni gissa vart jag ska? :DSå tyvärr så har jag inga nya roliga bilder till er, för jag ser ut som ett slitet kioskmongo nu ungefär ;)

Och detta är den enda underhållningen jag kan bjuda på nu när jag är sjuk o sliten, en av mina stora svagheter, kalla korvar ;) 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln