Vatten-76webb

urrk..

Trodde jag verkligen att min feber o förkylning bara skulle hålla i sej en dag? Nej du, sån tur har man ju icke. Hade hög feber inatt igen så jag sov typ ingenting, två timmar som högst o de timmarna hade jag massa otäcka febermardrömmar. Man blir fan rädd för sin hjärna ibland, hur kan man drömma så sjukt liksom, nånstans måste det ju komma ifrån :)

Så idag har jag vilat igen, druckit massa vatten med Glutamin och C-vitamin i och bara tagit det lugnt, vilket är svinjobbigt! Blir typ deppig av att bara gå hemma o va dålig, jag vill jobba o träna o va frisk!
Aja, känner mej i alla fall piggare nu än vad jag varit under dagen så det är påväg åt rätt håll.

1090

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln