Vatten-76webb

Koh Tao

Då är man påväg till Koh Tao tror jag det heter, en mindre ö utanför Koh Samui där vi bott tidigare. Hoppas det är ett litet o mysigt ställe dör man bara kan ligga o softa på stranden med en kall öl o med förhoppningsvis lite Reaggie musik till det, det hade varit oslagbart ;)
Har haft det riktigt gött dessa dagar hittills, käkat olika thairätter bland annat, riktigt gött! Sen så är de ju inga fel att maten kan kosta runt 15 spänn för en stadig portion! Jag har fan gått upp mina semesterkilon nu tror jag, känner mej som en vattenballong :D men det är ju bygga och utvecklas jag ska så det är vara att go for it! Har hunnit med att gymma en gång också med Helena. Sjukt gött o gymma,  det saknar man alltid när man åker bort! Men jävlar i bäret vad svettigt det var, det bara rann om en. Det ska tydligen va ett gym på Koh Tao också så dit bär det av imorgon för ett pass, kanske man kan palla o köra lite ben ;)
För övrigt har man solat o badat en massa o göttat sej på stranden o kollat in shoppingen litegrann. Har inte handlat nått ännu förutom öl o sånt livsviktigt ;) Tänkte ta shoppingen till de sista dagarna vi kommer att spendera i Bangkok, där lär det finnas mer att kolla på :) Har inte blivit något riktigt festande än heller,  mer softat o tagit några öl så fest lär det nog bli inom kort också ;)
Tyvärr så pallar inte internet att ladda upp bilder till bloggen, men vill ni se bilder så laddar jag upp på Facebook, Instagram "sandrareichemodell" och på Snapchat "SandraReiche" :)

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”