Vatten-76webb

Fat camp n

Ujujuj när man kommer hem från Thailand blir det fanemej fatcamp alltså :D Visst är ju Thailändsk mat ganska nyttig men man äter oftare o dricker massa öl på det så snart är man väl rund som en boll här borta ;)
Men det gör mej inte så mycket, man måste ha roligt och unna sej saker också. Jag gillar att kombinera, både träna o leva nyttigt, och samtidigt kunna festa o unna sej att äta vad man vill då och då. Det ena behöver ju inte utesluta det andra liksom.
Detta är i alla fall dagsformen, rutorna syns lite än men det är inte mycket :D

6070

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”