Vatten-76webb

Flygtur :)

Nu sitter man på ett flyg mellan Koh Samui där vi spenderat två nätter, och ska nu vidare till en ny ö som heter Koh Samet  (stavning?). Tänkte passa på att skriva ett blogginlägg på mobilen ni när man inte har nått vettigt göra på flyget o sedan lägga upp det så fort man får wifi igen ;)
Vi har varit i Chaweng i två nätter nu, och det vart rejält med fest i förrgår kan man säga! Vi började med ett öltorn på tre liter som Mikael o jag delade på, man blev sjukt jävla mätt vill jag lova! Är så mättande med öl, tänk er då att dra i sej ett sådant rör snabbt! Sedan blev det fest på hotellrummet, whisky och cider o sedan drog vi ut o skaffade oss en varsin bucket o allt vad vi hällde i oss. Hade skitkul verkligen!  Vi dansade på olika restauranger o nattklubbar till sent på natten. Man var inte pigg som en lärka dagen efter om man säger så! De blev sova massor, köpa med hamburgare till hotellrummet o ligga o kolla på Prison Break på datorn haha.
Vi drog ut senare på kvällen o tog två massager på raken, de är ju så sjukt billigt o gött så de har ju blivit ett antal massager hittills ;) Kände mej något lyxig på sista massagen igårkväll, en tjej masserade min ena fot medan en annan tjej gjorde pedikyr på andra foten hehe ;)
Idag får det nog bli att ligga på stranden på nya stället o steka, o hyra moppar o kolla läget på ön :)

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”