Vatten-76webb

Flygtur :)

Nu sitter man på ett flyg mellan Koh Samui där vi spenderat två nätter, och ska nu vidare till en ny ö som heter Koh Samet  (stavning?). Tänkte passa på att skriva ett blogginlägg på mobilen ni när man inte har nått vettigt göra på flyget o sedan lägga upp det så fort man får wifi igen ;)
Vi har varit i Chaweng i två nätter nu, och det vart rejält med fest i förrgår kan man säga! Vi började med ett öltorn på tre liter som Mikael o jag delade på, man blev sjukt jävla mätt vill jag lova! Är så mättande med öl, tänk er då att dra i sej ett sådant rör snabbt! Sedan blev det fest på hotellrummet, whisky och cider o sedan drog vi ut o skaffade oss en varsin bucket o allt vad vi hällde i oss. Hade skitkul verkligen!  Vi dansade på olika restauranger o nattklubbar till sent på natten. Man var inte pigg som en lärka dagen efter om man säger så! De blev sova massor, köpa med hamburgare till hotellrummet o ligga o kolla på Prison Break på datorn haha.
Vi drog ut senare på kvällen o tog två massager på raken, de är ju så sjukt billigt o gött så de har ju blivit ett antal massager hittills ;) Kände mej något lyxig på sista massagen igårkväll, en tjej masserade min ena fot medan en annan tjej gjorde pedikyr på andra foten hehe ;)
Idag får det nog bli att ligga på stranden på nya stället o steka, o hyra moppar o kolla läget på ön :)