Vatten-76webb

Koh Samet

Nu sitter man på en fullsmockad liten båt påväg ut till Koh Samet. Fullt med folk på båten och fullt med grejer, motorcyklar, mopeder och massa livsmedel som ska ut till ön, experter på att proppa båtar till sprängningsgräns verkligen härborta :D Gårdagen bestod mest utav att bada i poolen, gymma och ligga på stranden vid havet o försöka plåta de små krabborna som gömde sej i massor av hål på stranden, snabba jävlar de där.
Diggar verkligen att man får nya husdjur på varje hotell man är på, nån kackerlacka har man sett i ett av hotellen men i princip varje hotell har det varit små söta ödlor.
Har lyckats hålla i en liten söt jäkel ;)
Sedan så finns sjukt mycket hemlösa hundar o katter här, men allra mest hundar, de är verkligen överallt. Känns så sjukt att se riktiga rashundar springa runt hemlösa när de kostar över 10 000 spänn hemma liksom. Jag har ett helvete med att försöka låta bli att klappa o gosa med varenda djur här kan jag lova,  vill ta hand om varenda en.

Det börjar dra ihop sej mer o mer mot hemresan också, boooring! På tisdag nästa vecka blir det att åka hem till kalla Sverige. Men innan dess så ska vi hinna med några dagar i Bangkok med, shopping o säkerligen lite fest lär det bli där. Har ju några grejer jag bara måste hinna med i Thailand! Äta gräshoppor o såna annorlunda djur, och se en pingpong show! ;) Måste verkligen se hur de lyckas skjuta ur pingisbollar ur murvorna här nere haha :D

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”