Vatten-76webb

Båttur igen :)

Nu sitter man på båten påväg från underbart vackra Koh Samet till Mae Phim. Väl där ska vi dra till ett ställe i djungeln eller vad man ska kalla det för att kolla på apor, hoppas verkligen man får se några. Har sett några stycken redan men bara sådana som thailändarna bär runt på o o försöker få turister att ta bilder med, så vore riktigt fränt att se det i det fria! Men man får säkert akta sig för de säger att de kan vara lite aggressiva så det gäller väl att gardera sej med chips eller nått så man kan slänga till dem ifall de ser ilskna ut ;)
Imorgonbitti så går färden till Bangkok där vi ska tillbringa de sista dagarna här. Ska kolla på marknaderna och shoppa loss tänkte jag ;) Har inte handlat på mej nått, förutom min Batman keps då förstås, eftersom de är mycket billigare att köpa allting på marknaderna i Bangkok.

Sedan på natten mellan måndag o tisdag så går planet hem till Sverige igen, sjukt det kommer kännas att komma hem till Sverige och vardagen igen asså. Man är ju liksom inställd på att det är sommar i Sverige när man kommer hem bara för att det är soligt och varmt här!
Hoppas i alla fall på lite vårvärme åtminstone ;)

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”