Vatten-76webb

Pingpong show

Nu ligger man lite halvt bakfull vid poolen till hotellet i Bangkok. Igår fick man äntligen se den omtalade pingpong showen PLUS dra ut rakblad ur musen show, dra ut bjällror ur musen show och till och med en knullshow haha! Fick erbjudande av en thailändsk strippa att få världens bästa orgasm för hela 25 spänn haha, men jag hoppade det ;) Har mest tagit bilder med digitalkameran här borta så lägger upp lite bilder från badandet m.m i Koh Samet sålänge :)

6371

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”