Vatten-76webb

Detta gnället om Bikini Fitness..

Det har ju inte varit direkt svårt att undvika den bomben av blogginlägg som florerat över Facebook angående Bikini Fitness på sistone. Alla ska tycka till vad de tycker är "idealet" i Bikini Fitness, hur mycket muskelmassa man ska ha, hur mycket kroppsfett man ska ha och hur lång tid "man ska" ha gymmat för att ens komma på tanken att tävla inom den grenen. De publicerar bilder på olika tjejer som de själva tycker är idealet. Jag tycker alltid det är lika roligt att se hur folk alltid ska ha en tendens att leka domare.


För det första så är det INGEN brud som tävlar i Bikini Fitness som enbart haft ett gymkort i en-två månader som som en del anklagar vissa för. Tror ni verkligen att dessa tjejer ens får ett kontrakt med ett tävlingsteam om de inte har någon som helst bakgrund inom träning eller intresse för att träna? Nej tänkte väl det. 

Borde vi inte istället stötta och främja detta med att fler och fler vill ägna sig åt just Fitness och att det är växande intresse för detta i Sverige? 

Jag tar mig själv som exempel, inte trodde jag att jag skulle gå och vinna allt? Mitt eget mål var att stå på den där scenen, lyckas att genomföra en diet vilket jag aldrig provat tidigare, och mitt mål var att inte komma sist. Jag hade mina egna mål i huvudet, och ett av de kan jag väl erkänna var att vara bland de hårdaste brudarna på scenen med mest synliga magrutor, bara för att jävlas lite haha ;) Man har ju fått höra sedan jag började träna att jag har för synliga magrutor och att det ska vara ett stort minus inom Bikini Fitness, och då blir ju jag bara triggad att vara tvärtemot, inte lyssna på folks åsikter och göra absen ännu synligare haha. Så hade jag kommit bland de sista så hade jag ändå varit nöjd med mig själv för det var så jag ville se ut och det är ju huvudsaken, tycker ni inte det?

Och ni ser ju hur det gick för mig, blev ju guld! Så sluta lyssna på alla dessa folk som ska tycka till om allt, deras åsikt betyder verkligen ingenting. Det som spelar roll är hur domarna bedömmer dig på scenen och för det första hur nöjd du är med dig själv och din egen prestation, och inget annat. Drömmer du om att tävla och bli den erfarenheten rikare så kör bara kör tycker jag! Skit i vad folk säger och tycker, kör ditt eget race!

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln