Vatten-76webb

Fint välkomnande hem!

Gud va härligt det var att komma hem igår til strålande sol, det trodde jag aldrig. jag hade metalt förberett mej på snöslask, 10 minusgrader och isande kyla men så möts man av vårväder, så himla skönt! Det har faktiskt arit rikigt skönt att komma hem, även om semestern har varit underbar på alla sätt o vis. Sov som en stolle igår när jag kom hem efter att kkt massa gott som färskt bröd med massa brieost på som jag hade längtat efter under hela Thailadsvistelsen haha ;) Matkoma deluxe plus jetlag var en fin kombination. Men idag vaknade jag tidigt och var pigg och har grejat mycket på datorn, tvättat o grejat och snart bir det att dra ner på Lidl och handla lite käk.

Men först, lite bilder från Koh tao! Magrutorna syns lite än men det är fan inte långt bort afrån att försvinna nu, vägde stadiga 55 kilo nu när jag kom hem haha ;)

Etiketter: thailand, koh tao

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln