Vatten-76webb

Flytt

Om ni undrar vart jag har tagit vägen så håller jag på att flytta, är numera Landvetter bo kan man säga ;) Trivs redan bra som fan! Och det är bara 10 minuter in till Liseberg så det tar inte lång tid in till stan heller, perfekt det :).Mer om detta får ni när allt är på plats, har typ 20 kartonger med kläder att ta reda på, bland annat :D

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”