Vatten-76webb

Flytt

Om ni undrar vart jag har tagit vägen så håller jag på att flytta, är numera Landvetter bo kan man säga ;) Trivs redan bra som fan! Och det är bara 10 minuter in till Liseberg så det tar inte lång tid in till stan heller, perfekt det :).Mer om detta får ni när allt är på plats, har typ 20 kartonger med kläder att ta reda på, bland annat :D

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”