Vatten-76webb

Räddaren i Thailand!

Då har man hållt på med alla flyttkartonger idag igen då, de tar aldrig slut haha! Har så sjukt mycket kläder jag inte använder som är helt nya som man inte vet vart man ska göra av, och sinnessjukt många träningkläder! Jag tror verkligen att jag har mer träningskläder än vanliga kläder hehe.
Igår så blev det att åka en runda o kolla vad det finns för roliga ställen runt omkring, har ju aldrig ens varit i Landvetter centrum och runt omkring det området förutom på flygplatsen då förtås. Och jag hittade ett så jävla grymt gym här som jag garanterat ska börja träna på! Kommer ju åka in o träna i stan också men det lär ju bli en del här med, gymmet låg bara cirka 2 kilometer hemifrån så det var ju perfekt!


Till något helt annat, angående min resa till Thailand så vill jag ge så himla mycket cred till Beauty Corner som gjorde mina ögonbryn ett tag innan resan! Att göra ögonbrynstatueringar var bland det bästa jag gjort i skönhetsväg vill jag lova. Innan jag tatuerade dem så var jag ju tvungen att sminka ögonbrynen jämt och vågade knappt bada ansiktet bara för att jag inte ville komma upp ur vattenytan med sönderplockade glesa ögonbryn :D Nu kunde man bara slappna av och simma runt hur mycket man ville och komma upp med snygga ögonbryn ;)
Så det rekommenderar jag till alla er som av nån anledning måste måla era ögonbyn vare dag, gör en kosmetisk tatuering så slipper ni detta!Såhär blev mina efter kosmetiska tatueringen, väldigt naturligt resultat så man anar knappt att man gjort dem ;) Gjorde mina hos duktiga Roea på Beauty Corner i Göteborg.

Såhär såg mina ögonbryn ut precis innan jag gjorde ögonbrynstatueringarna. Sönderplockade utav helvete kan man säga.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln