Vatten-76webb

Jag i radio igen!

Tänk vad solen kan ha stor inverkan på hur man mår asså, blir så mycket piggare så fort det är lite sol ute. Är ledig idag så håller på att försöka få undan mer av alla flyttkartonger här hemma, det tar ju aldrig slut! Man har alltid mer grejer än vad man tror kan jag säga. Man tror man ska använda mindre än hälften av kartongerna men det blir alltid dubbelt upp.

Annars så har jag jobbat två dagar nu och hunnit gymma en gång. Har haft en envis förylning och huvudvärk ända sedan Thailand som jag stör mej järnet på! Man känner sej ju inte riktigt fit for fight, först 3,5 vecka i Thailand, varav tre-fyra dagar på gymmet där borta, och sedan så har man bara kunnat gymma 2-3 gånger sedan man kom hem i och med att man varit så förkyld och sedan hållt på med en flytt mestadels av dagarna också, och sen så har man jobbat på det liksom. Som tur är så har det ju blivit att bära en hel del tunga kartonger, både på jobbet och i flytten så lite träning har man väl fått på det viset ;)

Men mam börjar ju bli lite småstressad i och med att jag tänkt tävla på SM, så jag måste allt lägga på ett kol nu minst sagt! Peppra mej med vitaminer och grönsaker så ska förkylningen nog vara över snabbt som attan, hoppas jag!
Sedan så kommer ni få höra min vackra stämma i radio igen snart hehe ;) Kommer att lägga upp vart och när här i bloggen så håll utkik ;)


Jag idag, i min nya topp från http://www.generationdone.com/ :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln