Vatten-76webb

Protein mannagrynsgröt

Har helt fastnat för den nya protein mannagrynsgröten som MM Sports har kommit ut med, äter den varje morgon nu, så jävla god! Mannagrynsgröt är ju dessutom mycket godare än havregrynsgröt kan jag tycka så det är riktigt fint att de kommit ut med denna, som är sockerfri och proteinberikad, så man kan käka den istället med gott samvete;) Sen älskar ju jag att det är superenkelt, bara att blanda med vatten o in i mickron så är det klart. Är inte sån som vill avancera på morgonen eftersom jag inte är någon vidare morgonmänniska haha så för mej är det guld o gröna skogar;)

Ni hittar protein mannagrynsgröten den HÄR :) 


Jaaa, jag använder min selfiestick ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln