Vatten-76webb

Träningsabstinens!

Idag, äntligen så börjar jag må bättre! Har legat hela dagen igår och till idag men nu på eftermiddagen så börjar jag äntligen piggna till! Blir helt jävla galen av att vara sjuk, har inte tid med sånt tjafs asså. Men jag har bara mej själv att skylla, slarvat med kost och sömn och stressat mycket på sistone så jag måste lära mej att äta mer, framförallt mer grönt, och gå o lägga mej i tid. Har sovit runt 5-6 timmar per natt ett tag när jag jobbat för att jag tycker det är så tråkigt att lägga mej tidigt, men det får bli ett måste nu, jag behöver verkligen min sömn har jag märkt, annars lider hälsan direkt.
Saknar gymmet så ni anar fan inte, det kryper verkligen i kroppen på mej! Jag måste ju äta mycket o träna hårt ni när SM väntar i höst men det har det inte blivit mycket av än sålänge^^Men men, det kommer det bli ändring på nu när jag blir frisk, då är det ALL IN som gäller!


Dagsformen kan ni få ta del av, känner mej BLEK! Körde igång med melanotan igår ige eftersom jag varit utan det i nästan två månader när jag varit i Thailand och allt, så nu är det bara att ladda om o bli sådär gött brun igen, fick hem min leverans av https://blibrunutansol.eu/ häromdagen så nu är det bara att köra :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln